Sidor

onsdag 14 september 2016

Kvällspromenad häst och hund

Även denna dag har varit varm, solig och vindstilla! Efter att jag hade fått i mig lite mat styrde jag och Selma kosan ut i stallet.

Jag bestämde mig för att ta en promenad med Pelle. Av två anledningar egentligen, dels får jag skavsår mellan skinkorna om jag rider honom i mycket skritt, dels är jag med i en stegutmaning på Garmin Connect och vill ha många steg:).

Selma fick också följa med på promenaden, så hon var nöjd.

Pelle var också nöjd med att komma ut idag. Han var inte jättepigg, men inte heller hysterisk. Så det gick jättebra. Förutom att han ville äta hela tiden, matvraket:).

Vi gick Obbhultvägen mot Rolfstorp, tog oss sedan via gärdsvägarna bort till Linnarpsvägen.

Såhär fint hade vi det längs vägen:



Vi gick förbi Linnarp där Pelle för första gången blev lite upprörd och trumpetade åt alla hästar längs vägen. Men efter ett tag lugnade han ner sig och vi kunde i lugn och ro traska vidare hemåt.

Det blev lite väl mörkt på slutet och vi hade behövt reflexer, men det gick bra. De få bilar vi mötte såg nog att jag hade något stort svart bakom mig, så de körde rätt lugnt när de väl såg oss.

Vi var nog ute i en och en halv timme! Jag ville inte gå in, det var så härligt ute!

Jag tror jag fick någon typ av allergisk reaktion, för vid Obbhult började jag nysa och nös flera gånger. Dessutom började det att klia något så vansinnigt mycket i ögonen. Undrar vad det var? Inte hästen i alla fall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar