Sidor

tisdag 6 september 2016

Nu börjar det bli mörkare...

Direkt efter jobbet idag åkte jag och handlade lite mat inför veckan. Det gjorde att jag kom hem lite senare än vanlig, klockan var nästan fem och det blev bråttom att fixa käk. Jag hade ju planerat att rulla lite skidor och jag ville hinna göra det innan det blev mörkt.

Klockan sex var maten klar och sedan behövde jag en timme för att smälta innan jag släpade med Magnus ut i bilen. Vi körde bara till Linnarpvägen, men det är ju inte så bra att gå med pjäxorna, de slits ju onödigt mycket då.

Magnus var lite omotiverad och gnällig och jag var irriterad på att han är så jäkla seg när vi ska iväg. Det tar minst en kvart extra när han är med... Men till sist kom vi äntligen iväg och jag stakade på i mitt tempo. Sedan väntade jag in honom vid några strategiska ställen.

Vi körde ut på Tvååkersvägen, in vid hönseriet mot Källäng. Sedan vände vi upp för backen till vänster och kom ut strax nedanför Grimetons kyrka. Där rullade han ner för backen (vilket han enligt egen utsago aldrig ska göra om...) utan att slå ihjäl sig.

Vi rullade förbi Torstorp och jag började fundera på ifall vi skulle hinna tillbaka innan det blev mörkt. Men det var ju solbrillorna som lurade mig lite, så det var inte så mörkt som jag trodde!

Det börjar verkligen märkas nu att vi går mot mörkare tider. För bara en och en halv månad sedan kom vi hem från en cykeltur vid halv elva utan att behöva ljus. Idag var klockan bara strax efter åtta. Men det betyder ju också att vintern snart är här och förhoppningsvis MASSOR av snö och kyla! Hoppas kan man ju få göra, jag inser dock att jag bor i fel ände av landet om jag vill ha riktig vinter...

Vi fick i alla fall ihop nästan 11 kilometer idag. Kroppen kändes mycket piggare! Jag blev inte alls så slut som jag blev senast jag körde denna runda! Och det muskelfäste ovanför höger armbåge som jag kände av i söndags märkte jag inte av. Goda tecken! Formen är nog snart tillbaka igen!


Dagens runda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar