Sidor

onsdag 7 september 2016

Halva veckan avklarad

Jahapp, så var denna onsdag slut och halva arbetsveckan avklarad.

Direkt när jag kom hem från jobbet fixade jag mat. Jag har börjat planera måltiderna vecka för vecka och då blir allt så mycket enklare! Lammfärsbiffar blev det idag och färsen inhandlades igår, så det var bara till att dra igång.

Efter maten gjorde jag förra veckans fakturor åt åkeriet. Jag har haft lite tekniska problem med dem, så det drog ut på tiden. Som tur var så gick det snabbt när jag väl kom igång och det hade inte hunnit bli mörkt när jag var klar.

Så då tog jag på mig reflexväst och tog med mig vovvarna på promenad. Tyvärr är båda två drag-apor, så det är jäkligt strängt att gå med dem.

Selma hade jag i hundförarbältet och Helga i vanligt koppel. De klarar av att gå utan att dra i ungefär en halv minut åt gången, så det blir ett väldans tillrättavisande hela tiden. 

Men det var i alla fall skönt att komma ut. Det är så varmt och skönt ute även denna kväll! Strax under 20 grader, helt underbart!

När jag kom hem var det nästan mörkt, precis att jag inte behövde pannlampan.

Imorgon väntar en hektisk dag, så jag har funderat på hur jag ska hinna få till ett träningspass och den enda lösning jag ser ifall jag vill träna i dagsljus, och det vill jag ju, är att ge mig ut på en löprunda före frukost. 

Det betyder mindre sömn än tänkt, men det får väl gå...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar