Sidor

söndag 8 december 2013

Snölångpass!

Icebugs och massor av vinterkläder på idag! Jag tog även en varm och skön väst på mig och det var ett bra val! Den gjorde att jag höll en lagom bra värme hela vägen!
Selma och jag redo för snölöptur!

Snöhästar
Det svåra med snön idag var att det snöade rakt in i ögonen, vilket gav lite dålig sikt och gjorde att jag kisade, vilket inte blev så bra, men det var bara till att köra på och se fram emot när vinden kom i ryggen istället...
Icebugspår:)

Snöidyll!
Vi sprang upp mot Åkulla, följde banvallen. Det var lite svårt att springa på stigarna då det har frusit under och alla knöggligheter blir hårda att springa på, men det gick ändå OK.
Selma gör snöängel:)
Snön muntrade dock upp mig och det var riktigt skönt att springa. Dessutom kändes kroppen otroligt bra. Trots lite stelhet efter gårdagens motorsågskörning, så kände jag inte av någonting. Vaderna var mjuka och fina, blev inte sura en enda gång. Och inte heller axelstelheten kom den här gången, på hela rundan. Så jäkla gött!

Vackert!

Vackert åt andra hållet

Mer banvall!
Vi sprang förbi friluftsgården och fortsatte på banvallen och tog sedan in på den röda slingan som tvärsar över till Svartrå-vägen. Så lite trailrunning blev det!
Fina snötäckta stigar!
Snö överallt:)
Snöhund
En bit in på stigen fick vi hinder framför oss!

Här har Sven brötat fram!
Så vi fick springa runt de där granarna så det blev lite helt obanad terräng också!
Offroad
Vi fick springa runt en gran till innan vi kom ut på de riktiga vägarna igen. Jag valde faktiskt att ta asfaltsvägen hem, då jag tyckte att det sög lite för mycket att springa på den ojämna banvallen. Ca 5 cm snö pulsade vi runt i. Det gick jättebra. Hela rundan blev en riktig boost!

Kroppen blev aldrig trött heller, så nu känner jag mig bara uppiggad trots 13 km i snö. Nu har snön TYVÄRR övergått i regn och jag tänker hålla mig inomhus resten av dagen och hoppas att det snart kommer en ny vända med snö som får stanna kvar!
Asfalt, dock knappt någon trafik i detta väder.
Det är så mysigt med snö. Det blir så tyst och det känns som att springa på bomull. Helt underbart! De få bilar som ändå kom och körde om oss hördes knappt.

Nu väntar jag bara på att potatisen ska koka klart så att jag kan äta min stekta torskfilé som jag har längtat efter ett tag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar