Sidor

onsdag 4 december 2013

Kvällspass

Igår skulle jag ha sprungit, men magen var i olag och dessutom var vaderna lite sura efter söndagens långpass, så jag tog en vilodag till och gick och lade mig i tid istället.

Men idag var jag rastlös och laddad för en löptur med bästa vovven! Jag valde att ta mina gamla New Balance skor för att se om vaderna tyckte bättre om dem, då jag tycker att jag haft känningar i dem lite väl länge nu.

Jag lämnade faktiskt pulsbandet hemma även denna gång, då jag inte tycker att det tillför så mycket. Dels för att det väldigt ofta ballar ur och visar puls på runt 250 slag/minut, vilket såklart är helt orimligt, dels för att den ger mig skav. Och när jag tänker efter så springer jag aldrig efter pulsen, så då är det ju meningslöst att ha någonting på sig som ändå inte fungerar.

Det blev ett lugnt, skönt pass. Favoritrundan, i brist på fantasi. Rullade på bra hela vägen, lyckades snitta på 5:55 min/km och tyckte inte att sista helvetesbacken hem var så hemsk som den brukar. Lite blåsigt, fick en kort sträcka med motvind, men var inget större problem.

Fick ihop 7,5 km och var ute i 44 minuter, både Selma och jag var nöjda med att ha rastat av oss lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar