Sidor

fredag 20 december 2013

Nu är det jullov!

Igår tillbringade jag eftermiddagen och kvällen på Hotell Gästis och Leninbadet i Varberg tillsammans med mina kollegor. Först lite konferens, sedan bad och därefter middag. Vi tog en sista öl tillsammans som grupp då flera av kollegorna kommer att gå till andra grupper i nya organisationen som gäller efter nyår. Jag blir kvar, men vi kommer att få några nya kollegor också.

Leninbadet var verkligen speciellt och ärligt talat känner jag mig lite illa till mods bland alla förskönande bilder av tyrannen Lenin. Not my cup of tea. Men det är ju fint och det var ju gött att bada lite.

Damernas omklädningsrum i Lenin-badet
När jag kom hem igår hade jag så fruktansvärt ont i magen och i natt har jag varit på dass tre gånger! När jag gick upp i morse visste jag inte om jag var hungrig eller mådde illa och jag kände mig riktigt risig. Ingen höjdardag på jobbet och jag gjorde bara det jag "måste" innan jag tog jul-ledigt.

Jag tog en sväng om stan och hämtade bl.a. julskinkan och lite annat smått och gått innan jag åkte hem till Selma och käkade lunch. Fortfarande mådde jag inget vidare, men jag var ju tvungen att ta mig till åkeriet och fakturera eftersom jag inte gjorde det igår pga jobb-grejen.

Så denna dag har varit dryg. Jag är trött, mår fortfarande inte helt 100 bra. MEN, jag har fått två trevliga paket på posten som iaf livade upp lite!

Paketleverans från posten!
I det gröna paketet hittade jag en liten trevlig "julklapp"...


Jag var nämligen med i en tävling på Jonas blogg och för en gångs skull vann jag! I paketet hittade jag...


Den här ska bli riktigt intressant att läsa! Verkar finnas massor av bra och intressanta tips! Tack Jonas!

Det andra paketet innehöll två fina funktionströjor från svettig.se. Jag fick dessa eftersom jag betalat mig till stjärnmedlemsskap, vilket innebär att jag stödjer utvecklingen av sajten.

Nu ska jag bara äta, sedan kommer jag att inta ryggläge i soffan och förmodligen somna gott framför TV:n. Imorgon börjar jullovet och det "riktiga" jobbet. Ut i skogen och jobba. Träna lite extra mycket vill jag också hinna med. Kanske påbörja lite smågrejer inför nästa års husprojekt. Vi får se vad jag hinner med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar