Sidor

måndag 30 december 2013

Lugn runda med två vovvar



Christoffers drever Brasse är här hos oss nu några dagar och därför fick både han och Selma följa med och springa idag. Jag var lite osäker på hur han skulle orka med oss, då han har väldigt korta ben. Men det var inga problem. Han är ju en drever och de är ju kända för att aldrig ge sig, vilket han inte heller gjorde. Jag tyckte nog att han hängde på rätt bra hela vägen, även om han var lite mer i bakgrunden, så att säga, på slutet.

Dagens löparkompisar
Det var skönt att komma ut och röra på sig idag. Tyvärr ingen sol, men iaf uppehåll och det uppskattas verkligen. Jag höll ett rätt lugnt tempo, så det var inte jättejobbigt att springa idag. Inga krämpor kändes av och det var bara behagligt att komma ut.

Imorgon avslutar jag det här löparåret med Tvååkers alldeles egna Sylvesterlopp. 5 km ska jag springa. Har inga större förhoppningar om att göra någon bra tid. Ska bara ha kul har jag tänkt! Jag har velat lite fram och tillbaka huruvida jag ska springa eller inte, men beslutade mig alltså för att göra det. Tiden får man ta själv och det blir inga officiella resultat, så då kan man ju tagga ner tävlingsinstinkten... Eller...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar