Sidor

måndag 23 december 2013

Så vart man över 1200 :)

1206 km har jag sprungit i år inklusive dagens härliga runda! Känns riktigt bra!

Selma och jag åkte till Hajen för att handla lite sista-minuten-grejer och sedan körde vi vidare ner till Simstadion och parkerade bilen där, tog på oss grejerna och sprang ut i det blåsiga vädret.

Vi började längs Strandpromenaden. Vågorna slog mot stenarna och det låg stora sjok med skum över vägen. Det blåste som sagt, men det var helt underbart att få komma ut i solen!

Vi sprang till kusthotellet, upp mot Apelvikshöjd, ner mot Södra Näs, in bland sommarstugorna där och sedan ut på stranden i Apelviken. Senast jag sprang på en strand var i Spanien i september. Det var något kallare idag...

Selma trodde att det var dags för gås-jakt, så hon satte sig och spejade ut över havet.

Vart är mina pippi-fåglar????
Vi sprang vidare mot Kusthotellet, ut vid Subbe fyr, där jag tog lite bilder. Helt ärligt var det lite skönt att vila, då mina ben kändes lite sega...
Vackert!

Mot Subbe fyr!

Mer spaning ut över havet

Havet i uppror

Det närmaste vit jul vi kommer detta år, skum från havet

Mot Fästningen!
När vi vände tillbaka på Strandpromenaden fick vi lite medvind och det kändes återigen skönt att springa. Totalt 9,69 km sprang vi och vi var ute knappt en timme. När vi var klara kändes det som om kontaktlinserna hade blåst ur ögonen och snoret blåst in i näsan. Snacka om vindpinad. Men väldigt uppfriskande! Kul med lite omväxling mot skogen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar