Sidor

måndag 25 februari 2019

Löparrus!

Hej måndag! En dag som har gått väldigt snabbt på jobbet! Jag har fått verifierat att min Volvo ska lämnas tillbaka på torsdag och att jag då ska gå och hämta en lånebil i väntan på att jag ska hämta min nye bil på fredag. Så spännande! I dubbel bemärkelse (elbil, höhö).

Det har varit soligt och fint och jag har blickat ut över havet från kontoret. Det ser så inbjudande ut trots att jag vet att det är kallt.

Jag hade i min plan att jag skulle springa en runda efter att jag kommit hem och tagit in hästarna. Jag var ute och kollade lite i paddocken också. Den är fortfarande lite blöt, så det blir inga komplicerade övningar imorgon när jag ska premiärrida, utan det blir nog mer fokus på att få till fina övergångar och kanske försöka mig på något galoppombyte.

Båda vovvarna fick följa med idag. Gissa om de var lyckliga... Till en början hade jag Nelly i handen för att de inte skulle dra iväg mig fullständigt. Men de var ändå rätt pigga och sprang på bra, vilket gjorde att tempot blev högre än vanligt redan från början.

När vi kom till grushålan satte jag Nelly i hundförarbältet för då hade hon lugnat ner sig lite grann. Jag höll i det högre tempot, pulsen kom upp och det kändes jobbigt, men på ett bra sätt. De två första kilometerna kändes lite småjobbiga men sedan började det kännas bättre och bättre. Tekniken blev bättre och bättre och det kändes otroligt bra. Kroppen var stark och den ville inte sluta springa. Det gjorde inte ont någonstans. Så otroligt skön känsla! Jag kan inte minnas när jag hade en sådan löparkänsla senast. Minst ett par år sedan i alla fall!

Det var med en smått euforisk känsla jag kom hem och ställde mig i duschen. Vilken start på veckan!

Dagens runda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar