Sidor

måndag 8 maj 2017

Projektavslut

Denna dag har det varit lite nervöst på jobbet. Det var nämligen dags för mig att gå upp till Ringhals företagsledning och presentera för att få beslut om att avsluta det projekt som jag har varit projektledare för de senaste två åren.

Jag stod hela för middagen på mitt kontor och övade in allt jag ville säga. Det känns rätt lugnt ändå att presentera något som jag har jobbat med länge och som jag kan utan och innan. Men det finns ändå en viss nervositet som gör sig påmind innan.

När jag väl fick komma in i rummet gick nervositeten över och jag körde på som jag hade tänkt. Tacksamt nog fick jag inga avbrytande frågor under tiden jag pratade, utan fick hålla låda tills presentationen var klar.

Då ställdes lite frågor av ekonomisk karaktär, min sponsor för projektet backade upp och svarade på det mesta. Och vi fick TG5-beslut! Tjoho! Så nu ska vi ha en kickout och sedan kommer utvecklingen att fortsätta i linjen som det så vackert heter.

Nu ska jag planera kickouten, plocka fram lite gamla grejer från när vi började och så ska jag beställa något gott att fira med.

Det har varit ett grymt roligt projekt att leda. Det har ju handlat om transport och logistik, något som jag har jobbat med i många år och dessutom är utbildad inom. Jag gillar verkligen också att vi utan att ha gjort några investeringar mer än projektdeltagarnas tid, har sparat massor av pengar åt Ringhals genom att utveckla och förbättra arbetssätt. Och det har gjort stor skillnad på så många plan!

Nu blir det lite tomt, men det kommer säkert något nytt spännande uppdrag för mig inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar