Sidor

söndag 14 maj 2017

Lite av varje

Åh, vilken underbar söndag! Idag har jag verkligen fått gjort mycket känns det som! Och bara saker jag älskar att göra:).

Jag började i växthuset. Sådde luktärtor och brysselkål. Ställde ut lite växter som ska avhärdas innan de planteras ut. Planterade ampeljordgubbar. Och grävde lite.

Sedan blev det en löptur. Solen började titta fram och det fick bli shorts och linne. Selma och jag begav oss mot Åkulla. Rundade Ya-sjön och hem igen. Värmen påverkade inte så mycket. Jag blev istället trött i benen efter en mil och gick resten hem.

Selma fick bada i en bäck och i Ya-sjön, så hon var nöjd!

 

När vi var hemma igen tog jag på mig bikinin och gick ut på altanen för att sola lite. Då gick solen i moln, så jag gick ut i stallet istället och motionerade mina grabbar.

Pelle är så gosig när man gör i ordning honom. Han älskar att bli borstad och idag somnade han nästan.

Jag slängde på honom sadrl och begav mig mot Linnarp. Jag gick till en början eftersom det är så spännande i Linnarp. När vi hade passerat ridhuset var han lugn igen och jsg satt upp.

Det blev en mysig tur. När vi kom till grushålan stod där en traktor på vågen. Jag trodde den skulle åt vårt håll, så jag styrde in Pelle mot Stensared för att vänta in traktorn. Det var han inte nöjd med! Han var så motsträvig och så blev han "rädd" för en grushög.

När traktorn kört och vi vände hemåt igen fick han bråttom. Resten av rundan gick lugnt. Så kul att han är så cool nu!

 

Sedan var det dags för Bosse. Det fick bli paddock för honom idag. Han var väl sådär nöjd med det. Han körde lite sureri-krångel, men på det stora hela var han rätt fin, faktiskt! Så jag var nöjd med honom också!

Jag hade en ambition om att gräva lite mer efter ridningen, men jag var rätt slut i kroppen. Jag vattnade i växthuset, det var vad jag orkade med. Det kommer att bli lätt att somna ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar