Sidor

måndag 2 januari 2012

Nytt år - mer träning!

Jag har slarvat en hel del med träningen den senaste tiden, men till min stora glädje inte gått upp mer än tre kg sedan jag vägde som minst. MEN igår tog jag fram måttbandet och då var det plötsligt inte lika roligt... Nej, jag har växt åt h-vete för mycket!

Så nu har jag beslutat mig för att nu ska de där måtten ner och fettet väck och min strategi är att köra på crosstrainern måndag-torsdag (korta halvtimmespass), vila fredag, springa lördag eller söndag beroende på form. Jag har redan börjat med ett crosstrainer-pass när jag kom hem från jobbet. Det var jobbigt, men gött efteråt. Tyvärr har Sportstracker fortfarande inte fattat att man står still när man kör "indoor" så jag får en inkorrekt km-räkning. Men det som är intressant är ju puls-nivån. Det syns att det har varit jobbigt!



Tanken är att köra så mycket crosstrainer som möjligt så länge det är mörkt på kvällarna eller dåligt väder, men också att jag ska komma igång och springa ordentligt. Jag har även en del funderingar på att springa några lopp i år. Vårruset kommer det att bli i Halmstad den 7:e maj. Ett helt prestigelöst lopp där man har möjlighet att se hur man ligger till. Men jag har även funderingar på några mil-lopp som finns att välja på till sommaren. Mitt problem är att jag får sådan fruktansvärd prestationsångest och ångest om jag inte hinner träna osv, det är därför jag undviker att springa lopp. Men samtidigt är jag ju en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och eftersom Ridsportförbundet nu har gjort det till ett ekonomiskt skämt att tävla så får jag ju inte längre utlopp för min tävlingslängtan på ridbanan. Så därför tänkte jag kompensera med att springa istället. Vi får se hur det blir. Oavsett vad som händer SKA jag träna mer än förra året och nå mina vikt- och centimeter-mål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar