Sidor

onsdag 18 januari 2012

Dagens aha-upplevelse

Idag var första gången jag tvättade mitt korta hår. Det var en speciell känsla att stå i duschen och inte ha något "bös" i nacken som ska shamponeras, sköljas ur, balsamas, sköljas ur, vridas ur när man har duschat klart och sedan trasslas ur med borsten. Så gött!

Och för första gången någonsin insåg jag vad "handdukstorrt hår" betyder. Jag har många gånger förgäves försökt torka mitt hår med en handduk och det går inte! Helt omöjligt! Nu kunde jag gå ur duschen, utan att behöva pressa ur vattnet ur håret, ruska om det med handduken och så var det nästan torrt! Helt underbart!

En minut med hårfönen, lite vax och sen var frisyren klar! Inget balsam behövdes, det tog bara några sekunder att skölja ur shampot, så kort hår betyder betydligt kortare skötseltid. För att inte tala om den besparing jag kommer att göra på shampo och balsam. 

Än så länge har jag inget negativt att säga om mitt korta hår, jag börjar faktiskt fundera på om jag någonsin vill ha långt hår igen. Så om du funderar på att kapa av ditt långa hår, ta ett gott råd och JUST DO IT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar