Sidor

torsdag 5 januari 2012

Dagens träning!

Efter att ha städat hela huset större delen av dagen kunde jag äntligen ge mig ut på en löprunda med Selma på eftermiddagen. Det regnade lite lätt till en början, men det gick snabbt över. Jag värmde upp med snabb gång, började jogga lite lätt, gick sedan en minut och sprang därefter 4 1-minuters intervaller med 1 minut gångvila emellan. Det gick bra. Det var jobbigt, men funkade hyfsat. Sedan joggade jag lugnt sista biten hem.

Det kändes som ett bra pass, det var lite motigt på slutet av banvallen, men när jag avslutade i nedförsbacken mot bäcken kändes det bara enkelt. Så jag är nöjd med min insats.

Jag är mindre nöjd med Selma som envisas med att dra i kopplet hela tiden. Det är ruskigt irriterande att hon håller på så hela vägen. Jag blir arg och rycker, då lugnar hon sig i några minuter tills hon återigen drar iväg. Någon som har något bra tips på hur man blir av med det beteendet? Hon är ju väldigt klipsk när det gäller allt annat så hon borde ju inte ha några svårigheter med att fatta att hon ska hålla jämn takt med mig...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar