Sidor

onsdag 29 juni 2011

Besök av snickaren idag:)

Idag kom min snickare hem för att gå igenom jobbet och offerten. Det har ju dykt upp lite nya saker sedan jag träffade honom senast, då var ju inte ens köket ritat. Så vi hade en hel del att diskutera.
Faktiskt verkar det som om jag har hittat en seriös hantverkare.Han dök upp på avtalad tid och hade offerten klar för genomgång.
Han tyckte att vi skulle börja med badrummet så att det är klart när köket kommer. Och att även fönstren och dörren i köket är klara innan köket kommer. Detta betyder ju att köket blir det sista som görs och att vi kan flytta in när det är klart! JIPPI!!!
Det betyder också att det blir till att jobba ordentligt under semestern!
Vi tittade även på fasaden och taket som kommer att bli nästa års projekt. Det finns en hel del att fundera över där också så vi får se hur det blir till sist.
Nu börjar fler och fler saker att falla på plats och snart händer det verkligen! Det känns lite overkligt, jag har ju faktiskt drömt om det här i flera år och om bara några månader kommer jag att stå där i mitt nya badrum och mitt nya kök. Så underbart!
Även kostnadsbilden börjar falla på plats. Det är mycket pengar som kommer att gå åt, men samtidigt kommer jag inte att sitta där i mitt fina hus och gråta över de lån som ska betalas och dessutom så lever jag bara en gång. Jag har ingen nytta av pengar när jag ligger i graven!
Så det är bara till att göra't och njuta av resultatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar