Sidor

söndag 26 juni 2011

Nu går det verkligen framåt!

Midsommarafton firade vi hos ett par kompisar som bor i Ullared. Jag var nykter och körde, vilket kändes bra, framför allt igår:). Men trött var jag ändå, eftersom vi inte kom i säng förrän 03.30...
Så det blev en lugn dag igår. Mycket soffliggande och så fick jag betalt alla tråkiga räkningar. En riktig slappardag! Det var inte att tänka på att få med Magnus till gården för att gipsa, utan jag väntade tålmodigt tills idag istället.
Det gick riktigt bra, vi blev faktiskt klara med gipsandet. Alla gipsskivor gick åt, det blev endast en halv kvar. Vi insåg dock att nästa gång vi köper gips gäller det att kolla ordentligt på baksidan så att de inte är knäckta. Det var nämligen två av dem, men de kunde vi använda ändå genom att skära bort det som var kasst och använda dem på ställen där det behövdes smalare gipsskivor.

När vi ändå höll på började vi på att spackla också, något som var betydligt enklare än vad jag trodde. Jag har ju hört hur alla människor som renoverar klagar på hur jobbigt det är att spackla och slipa. Men jämfört med att putsa med murbruk på stallväggarna var det här en smekning. Magnus spacklade alla skarvar och jag alla skruv. Tog inte mer än en timme. Så i morgon ska jag inhandla slippapper så att jag kan slipa och spackla en gång till. Efter spacklandet körde jag igång gräsklipparen. Det har ju växt bra den här veckan tack vare allt regn, men nu är det snyggt igen. Magnus tog även en runda med trimmern.
Därefter tog jag på mig löparkläderna och sprang hem. Hela vägen från Rolfstorp till Himle! Jag fick göra en gångpaus några kilometer hemifrån då jag fick ett fruktansvärt håll, men sedan fortsatte jag springa. De sista 500 meterna gick jag. Kändes riktigt bra! Ja, det var lite slitigt, men det gick och jag är supernöjd med mig själv!
13 km var sträckan och det tog 1:36:50. Inte så farligt:). Förbrände nästan 1000 kalorier:)
Nu är tyvärr helgen slut, men om några veckor är det SEMESTER!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar