Sidor

fredag 3 juni 2011

Bästa veckan på länge!

Denna vecka har ju bara varit för bra hittills! Bara att i måndags veta att jag bara skulle jobba 2,5 dagar gjorde ju det hela betydligt enklare:).
I måndags kväll slutade det, äntligen efter en hel vecka, att blåsa, så Bosse Bus fick komma ut på en tur i skogen. Tyvärr hade han lyckats slita av alla söm på ena sidan av höger bakhov och fått in skon under hoven, dock utan några skador. När jag skulle slå på skon igen fick jag den inte till att passa, utan han fick gå barfota istället.
Det verkade inte vara några problem, han var lika pigg som vanligt, och jag funderar på att ta av även vänsterskon för att se om han klarar att gå barfota bak. En tur i min fina skog blev det, han var lugn och fin och det avlöpte utan några problem:)
Efter ridturen sprang jag en runda. Väl kuperat och mycket asfalt, men det gick riktigt bra! Dock fick jag någon konstig känning i ena låret, vilket ledde till att jag knappt kunde gå varken i tisdags eller onsdags... Men det gick över som tur var!
I onsdags var jag på studentfirande för min systerson Rickard i Falkenberg. Riktigt kul att se studenterna åka runt och skråla. Konstigt det här året var nog första gången som jag faktiskt inte längtade tillbaka till min egen student, men det är ju trots allt 13 år sedan nu så det kanske är dags att sluta längta tillbaka:)
Igår åkte Magnus och jag och handlade innan vi åkte till gården för att arbeta lite. Eller det var väl mest Magnus som arbetade med att klyva ved eftersom jag tog hand om min kära syster och hennes man som hälsade på:). Vi hälsade på hästarna med Selma i släptåg. Då tyckte Bosse (hästen, alltså) att Selma var något hemskt och attackerade henne och ställde sig på hennes svans. Hunden skrek, hästen undrade vad det var för oljud och jag fick till slut flyttat på Bosse så att Selma kom loss stackaren! Som tur var så var det mjukt i backen så svansen blev inte skadad... Knäppa häst!
Efter att de åkt hem tog jag tag i målandet av staketet igen och fick målat en länga. Sen åkte vi hem och grillade. Bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar