Sidor

tisdag 28 juni 2011

Nu är det varmt och gott igen!

Idag åkte jag hem tidigare från jobbet för att ta emot hovis. Det behövdes verkligen, Bosse hade lyckats ta av sig tre av fyra skor!
Hästarna tyckte det var skönt att få komma in i stallet, bort från de värsta insekterna. Bosse tyckte det var såpass skönt att han somnade när Annie skodde honom bak och höll på att trilla över henne. Knäppa häst!
Efter skoningen konstaterade jag att det var alldeles för varmt för att slipa spackel idag, så jag gick först en runda med Pelle i "farliga" skogen. Till en början var han lugn, men efter ett tag började han spana och trumpeta och efter ett tag hörde jag knäckande grenar i skogen. Något slags troll var där allt, vet dock ej vilken sort.
Jag friserade också Pelles öron eftersom han såg ut som en berguv med de långa hårtussarna:).
Även Bosse blev friserad. Pannluggen (som växer lika fort som övriga manen) och manen klipptes till så att han ser lite presentabel ut igen, dock utan att klippa för kort så att han kan skydda sig lite mot insekterna.
Honom red jag lite i paddocken. Det gick bra. Han är väldigt tjock om magen nu och orkar knappt röra sig, men några skutt blev det allt. Han skötte sig fint och piggnade till sedan när han fick komma ut och skritta av. Då skulle han springa, tyckte han.
Idag fick jag även offerten på mina nya fönster. DYYYYYRT!!!! Jaja, jag ska begära in fler offerter, så vi får se vad man kan jämföra med...
Imorgon kommer min snickare för att snacka lite om byggprojektet. Ska bli spännande och se vad han säger... När/om han tänker dyka upp och fixa mitt hus...

1 kommentar: