Sidor

lördag 4 juni 2011

Vilsam helg!

Igår solade jag större delen av dagen innan jag åkte in till Varberg för att shoppa lite och sedan klippa mig. Jag började med att fixa present till bröllopet som vi ska på nästa helg, skönt att det är gjort. Sedan var jag sugen på att köpa något snyggt linne att springa i. Först var jag på Intersport. Där fanns INGENTING! Så kasst! Helt fascinerande att det inte går att hitta träningskläder i funktionsmaterial i en sportaffär! Vill jag ha en bomullströja köper jag den i en vanlig klädbutik, inte i sportbutiken! GRR! Inne på Esprit hittade jag dock ett fint linne (som jag inte ska springa i) och ett par shorts. Sedan gick jag vidare till Team Sportia, som hade ungefär samma utbud som Interpsort dvs DÅLIGT! Det fanns Nike-linnen som jag redan har ett rosa och ett svart utav, sedan fanns det inte mycket annat. Jag hittade dock till sist ett korallfärgat linne från Craft som var lite snyggt så det fick det bli!
Det var skönt att få klippt av allt slitet hår och kortat luggen så nu ser det lite bättre ut:).
Efter klippningen var jag otroligt sugen på jordgubbar, men det var typ alla turister också som gästar Varberg den här helgen så det fanns ju inte att få tag i:(.
Kvällen avslutades med en cykeltur, första riktiga sommarkvällen i år då man slapp frysa ihjäl när man cyklade hem vid 11-tiden på kvällen. GÖTT!
Idag har jag ägnat dagen åt mera sol så nu har jag blivit lite grisrosa åtminstone. Jag har ju mycket att ta igen eftersom jag inte fick sola förra sommaren. Men det är så otroligt skönt att bara göra ingenting. Jag gör allt vad jag kan för att få tyst på den där inre rösten som säger att jag borde bla bla bla bla bla... Ibland måste man faktiskt bara ta det lugnt och inte göra någonting. Det blir ändå inget vettigt gjort när det är såhär varmt.
Nu ska jag ta en dusch sen blir det grill:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar