Sidor

tisdag 21 juni 2011

Skön kväll!

När jag åkte från jobbet idag var jag verkligen helt slut. Så otroligt trött! Kändes som om jag inte skulle orka göra något som helst vettigt när jag kom hem. Men så var jag ju så sugen på att springa, vilket jag inte gjort sedan i lördags, så jag åt lite mellis och tog bilen till Åkulla för att springa lite där.
Tyvärr hade min mobil hängt sig när jag kom dit så det blev ingen loggning av löprundan, men jag sprang den blåa slingan runt Ya-sjön som är 5,6 km. Jag värmde upp med lugn jogg, sedan kom en riktig mördarbacke som jag fick gå upp för. Men sen gick det ganska bra ett tag så jag sprang på lite mer. Då fick jag gå igen efter en stund eftersom jag blev för trött. Men det gick ändå hyfsat. 36 minuter tog rundan.
Efter löprundan åkte jag till gården för att kolla till hästarna och sedan gick jag upp i skogen eftersom jag hört rykten om att kantarellerna har börjat komma.
Men antingen så har den tjyvaktiga grann-kärringen redan varit där och snott "mina" svampar eller så är det helt enkelt så att de inte kommit hit än (troligtvis det senare).
Nu är det bara två dagar till att gå upp tidigt sedan är det MIDSOMMARAFTON... Hur sjutton gick det till??? Vart har tiden tagit vägen??? Jag blir lika förvånad varje gång det är midsommar...
Men på något sätt känns det som att man nu har hela sommaren framför sig och det känns rikigt härligt.
Nästa vecka jobbar jag hela veckan, veckan efter är jag ledig på fredagen eftersom min syster kommer hit och vi ska åka till Falsterbo på lördagen. Veckan efter det jobbar jag två dagar sen är det SEMESTER!!!
GÖTT!!!

1 kommentar: