Sidor

onsdag 31 mars 2021

Promenad med hundar och häst

Idag var Magnus faktiskt hemma redan vid kl 17. Vi grillade lite korv och sedan gick vi ut och eldade gräs vid paddocken. Det var lite för surt för att det skulle ta sig riktigt bra, men vi fick eldat av det mesta gräset i alla fall. Så nu kan jag köra ut mina hinder! (hoppas bara att jag kan hoppa snart också...)

Medans Magnus fixade det sista med svedjebruket tog jag in hästarna och gjorde i ordning Bosse. Han skulle få gå promenad med Magnus och hundarna.

Idag hade jag inte något fotledsstöd på min fot och det kändes betydligt bättre än igår. Stabiliteten är betydligt bättre och jag kunde faktiskt lägga vikten i stigbyglarna utan att det kändes alltför obehagligt. Så gött!

Det var en fin vårkväll, inte så varmt, runt 6 plusgrader, men ändå så härligt. Jag vet inte varför, men så fort klockan ställs om till sommartid blir kvällarna så härliga!

Vi var ute och gick ca en timme. Bosse låg och smidde planer bakom Magnus och hundarna och jag fick hålla i honom några gånger när han ville göra utfall. Men han skötte sig fint. Dock skrittade han på riktigt snabbt så snart de inte låg framför oss. Men det var lite nyttigt för honom att få skritta lite långsamt också.

Det var i alla fall en supermysig runda, så nu är hundar, gubbe och hästar rastade, bra dag!

Hela promenadgänget!


Vy över Himledalen vid åtta-tiden på kvällen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar