Sidor

torsdag 31 januari 2019

Snöbus en torsdagkväll

Sista dagen på utbildningen idag. Nu är jag rätt mör efter mycket information på kort tid. Mycket att hålla reda på med lagar föreskrifter och instruktioner.

Men nu är det alltså klart och jag har förhoppningsvis lärt mig en hel del nya grejer!

Jag var hemma strax innan fem, tryckte i mig lite mat och stressade ut i stallet för att försöka hinna få lite dagsljus, men det hann jag inte. När Bosse och jag kom ut var klockan närmare halv sex och då var det så gott som inget dagsljus kvar.

Men återigen lyser snön upp och gör att det går att se såpass mycket att pannlampan blev överflödig.

Jag testade nya kjolen från Uhip och jag tycker nog att den är betydligt varmare än den gamla, så det var skönt att slippa frysa om låren!

Vi skrittade förbi Kullagården, ner för Mute backe, ut på en stubbåker där vi travade. In på gärdsvägarna, ut på ny åker. Galopperade, skjöt lite rygg, galopperade på. Sedan travade vi ut på Linnarpsvägen och vidare hemåt.

Jag är så impad av att Bosse är så cool ändå ute i mörkret. Han bryr sig knappt om någonting och går modigt fram överallt. Själv ser jag lite konstiga figurer här och där som bara visar sig vara snöfria fläckar eller trädgrenar när vi kommer närmare.

Det var i alla fall kul att komma ut och busa lite i snön, men jag ser fram emot att få rida i dagsljus i helgen. Kanske blir det en lite längre runda i skogarna då!

Här kommer dagens runda!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar