Sidor

söndag 15 juli 2018

Rullskidor

I morse lyckades jag sova ända till strax efter kl sju. Även idag är det mulet och endast 16 grader. Det var inte mycket vind heller, så det fick bli en runda på rullskidorna.

Jag kände mig lite seg, så det blev lite kortare än jag hade tänkt från början. Trots att det inte blåste särskilt mycket så hade jag ändå motvind i början. Det är bra, för då väntas det ju medvind hem:).

Jag körde bort förbi Källäng och så vände jag strax efter Runeberg efter ca 20 minuter. Jag visste ju att det förmodligen skulle gå snabbare att köra hemåt i medvinden. Men det gjorde faktiskt inte så stor skillnad. Kroppen var inte riktigt med mig och jag hade inte det där trycket i stakningen. Någon gång måste det ju gå mindre bra också, jag har ju haft fantastiska träningspass trots att det har varit med glesa mellanrum den senaste tiden.

Men jag är ändå nöjd över att jag orkar staka överhuvudtaget och att det ändå går rätt bra. Mer träning kommer att ge bättre känsla framöver!

Dagens runda!


Jag älskar verkligen att träna på morgonen före frukost! Det är i särklass bästa tiden på dygnet att träna! Magen är lugn och tom, kroppen känns (oftast) lätt och fräsch och det går mycket lättare än efter jag har ätit. I en optimal värld hade samtliga mina morgnar startat på det här sättet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar