Sidor

fredag 20 juli 2018

Morgonritt

Idag vaknade jag strax innan sju trots att det blev sent igår efter en trevlig kväll hos grannarna. Jag kände mig trött, men tänkte att jag ville rida Bosse på morgonen så att det var avklarat och till sist bestämde jag mig för att göra just det.

Hästarna kom efter ett tag när jag ropade på dem. Idag var det dock skritt. De var fulla med flugor, de är verkligen helt extremt många just nu. Så äckliga!

Bosse såg i vanlig ordning trött ut där han stod på gången när jag gjorde i ordning honom. Men när vi kom ut piggnade han till. Men han var rätt slö ändå idag.

Vi skrittade bort till Linnarpsvägen mot Rolfstorp. Jag fick kämpa för att få honom att trava på en åker, men efter att han hade bajsat lite blev han piggare och travade fint på gärdsvägarna.

Han fattade galopp och galopperade sådär lugnt och fint, helt underbart! Inga tecken på att skjuta rygg idag. Han orkade nog inte det...

Resten av rundan skrittade vi då han kändes lite låg så jag ville inte anstränga honom i onödan. Det blir lite mjukstart nu de närmsta dagarna eftersom han har stått still mycket pga tappskon.

Men han var duktig och snäll och han är faktiskt rätt trevlig ändå den gode Bosse!

Gammal bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar