Sidor

onsdag 18 juli 2018

Blåsigt rullskidpass

Igår startade jag dagen med ett rullskidpass igen. Den här gången var det lite blåsigare än tidigare och jag fick medvind från början.

Precis när jag skulle ge mig iväg kom det ett par bilar farandes som började greja med vår fiber. Jag blev nyfiken på vad de grejade med så jag gick ut och snackade med dem. Det visade sig att de blåste in fibern, så nu ska vi bara invänta bokning av installation. Hoppas inte att det dröjer alltför länge nu...

I alla fall så blev jag lite distraherad av detta så jag glömde att dricka någonting som jag brukar göra innan jag sticker iväg på morgnarna. Så det blev snabbt torrt i halsen när jag var ute och körde rullskidor. Men i medvinden kändes det ändå bra att köra. Bra mycket bättre än föregående pass då jag kände mig seg.

De fyra första kiliometerna gick under fyraminuterstempo och jag kände mig stark. Det gick dock över när jag efter ca 6 km fick motvind. Oj, vad det blåste. Jag kämpade på men när jag kom in på Linnarpvägen och fick ännu mer motvind blev jag rätt klen.

Men jag är ändå nöjd över rundan. Tycker att jag får till det rätt bra nu och mer träning ger bättre körning!

Dagens runda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar