Sidor

söndag 1 juli 2018

Bosse uteritt

Bosse fick komma ut med Caddan och Bella efter att jag varit ute med Pelle. Han var jättelugn idag, även om han tyckte att det var lite konstigt med alla bilar och människor runt gården, men det glömde han snabbt när vi lämnade den och skrittade mot banvallen.

Vi skrittade i "skogen" på banvallen och sedan travade vi när vi kom ur den. När vi kommit förbi "farliga" stället som inte var så farligt idag galopperade vi och då skulle Bosse skjuta rygg igen. Jag bad om framåtbjudning och då gick han fram, men fortsatte sedan igen och därefter bröt han av till trav så han fick trava istället.

Vi skrittade en kort sträcka på Tvååkersvägen innan vi svängde av mot Linneskogen. När vi kom ut på grusvägen där travade vi igen och sedan tog vi lite galopp i backen. Då galopperade han utan att skjuta rygg och hade bättre framåtbjudning!

Båda hästarna blev lite trötta och vi skrittade resten av rundan hem. Jag tycker att han skötte sig mycket bra, så jag är nöjd med honom idag också!

"skogen" vid banvallen
När jag släppte ut hästarna igen så passade jag på att plocka lite blåbär som växer intill hagen. De var faktiskt rätt goda!

Goda blåbär

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar