Sidor

lördag 14 juli 2018

Morgonlöpning

Vilken fin kväll vi hade igår! Strålande solsken och varmt och skönt! Vi grillade och satt på altanen och åt och njöt av sommaren.

Altanhäng

Gos-vovve

Finvovve
Helga ville inte vara med på bild:)

I morse vaknade jag strax efter klockan sex och tänkte ge mig ut och åka rullskidor. Men när jag insåg att det endast var 16 grader ute tyckte jag att det var en bättre idé att ta en löprunda med Selma, som ju älskar att springa.

Det var verkligen svalt ute, så "kallt" har det inte varit den senaste månaden, så det kändes nästan lite konstigt.

Vi sprang runt Stenaljung, Selma fick bada i grushålan. Vattnet var verkligen ljummet och skönt, varmare än i luften.

Spanar ut över vattnet
Löpningen kändes mycket bra och vi tog rundan om Obbhult och Linnarp på vägen tillbaka. Det kändes oförskämt bra att springa med tanke på hur lite löpning det har blivit den senaste tiden (åren).

Selma klarade löpturen bra också och det var endast i sista backen hem som hon upphörde med dragandet och då var hon lite trött. Men när vi var klara släppte jag henne och hon fick följa med mig och vattna hästarna och lite annat och då var hon minsann inte ett dugg trött. Hon sprang runt överallt:).

Det är så skönt att börja dagarna med ett träningspass. Innan frukost hade jag redan tagit över 10000 steg och jag kände mig pigg och fräsch. Livet på en pinne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar