Sidor

tisdag 5 juli 2016

Trött och träningsvärk!

I morse när jag vaknade kändes kroppen pigg. När jag steg ur bilen på jobbet hade träningsvärken tagit ett stadigt grepp om min kropp. Det är ingen tvekan om att jag använde rätt muskler när jag stakade igår! Och med simning på det, där man använder magmusklerna utan att det känns där och då, så var träningsvärken maximerad idag.

Jag har sådan träningsvärk i magen att det gör ont att stå. För då stabiliserar man ju överkroppen med magmuskulaturen. Något som man knappast tänker på i normala fall, när man inte har träningsvärk.

Det blev värre under dagen och efter en alltför stabbig lunch med (för ovanlighetens skull) en kebabtallrik på lokala pizzerian var palt-koman ett faktum. Jag var tvungen att sätta mig ner vid skrivbordet för det gjorde för ont att stå och hålla uppe min trötta kropp. Där och då var jag osäker på hur jag skulle klara av arbetsdagen. Men på något konstigt sätt gick det och plötsligt var det dags att gå hem.

Efter denna dag kan jag konstatera två saker:

  1. Det finns ingen tråkig core-träning i världen som kan ge samma träningsvärk som ett rullskidpass.
  2. Ät inte stabbig mat och dubbelt så mycket som en vanlig portion när du redan är trött...
Idag ska jag försöka komma i säng i tid och somna i tid framför allt så att jag är lite piggare imorgon. För då ska jag ju köra rullskidor igen! Det lär bli spännande... Förhoppningsvis har träningsvärken läkt ut till på söndag i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar