Sidor

fredag 22 juli 2016

Rullskidor och grillkväll

I morse ringde väckarklockan ännu tidigare än igår... kl fem!

Jag hade en plan att åka till Varberg, ställa bilen mitt emot reningsverket och sedan ta cykelvägen norröver. Till min stora förvåning vaknade Magnus när jag stod på toaletten! Så han hängde på!

Efter en stadig frukost åkte vi in till stan. Tyvärr fick Magnus problem direkt, dels med att han hade fått fel typ av handskar, dels av att han fick ont i fötterna. Jag misstänker att han behöver lite teknikträning, som jag ju har lärt mig på rullskidkursen:)-

Så jag fick åka själv. Det var en rätt bra väg att åka. Inga bilar, bara cykelväg. Mestadels platt, men även lite roliga backar, sådär lagom lutning. Jag korsade vägen i Norra Näs och fortsatte norrut. Men vände när klockan slog 4 km, eftersom jag visste att Magnus väntade på mig.

Så det blev totalt 8 km. Lite mjölksyra fick jag i vanlig ordning efter drygt sex km, men jag kämpade på och glömde faktiskt bort den:). Kändes bra. Behöver dock öka sträckan nästa gång!

Dagens runda
Vid lunchtid åkte vi till Tvååker och köpte färg. Magnus var sugen på att måla källarfönstren. Det får han gärna göra. Jag är inte sugen på att måla fönster!

Sedan åkte vi till svärmor och åt fisk. Jag utökade min fiskrepertoar med kattfisk. Annars äter jag helst stekt torskfilé eller ungsbakad lax. Men kattfisken var helt ok.

Därefter åkte vi och badade. Det svalkade skönt! Jag fixade lite med olika grejer på förmiddagen och svetten bara rann! Så det var gött med ett litet bad.

Sedan gjorde vi några ärenden till innan vi körde hem och förberedde för att Christoffer och Hanna skulle komma och käka och hämta Brasse.

I brevlådan hittade jag äntligen mitt diplom och Tjejklassiker-medalj! Som jag har väntat! Nu känns det som om Tjejklassikern är klar på "riktigt"! Nu ska jag bara rama in diplomet också, sedan är jag nöjd!

Diplpom och tillhörande medaljer
Ikväll kom alltså Hanna och Christoffer! De hade med sig sin nya, lilla drever.valp Abbe. Ett riktigt litet vilddjur! Men ack så söt! Jag skulle kunna tänka mig att ha valpar hemma konstant. De är ju så grymt mysiga! Han busade med Helga och Selma morrade på honom. Precis som vanligt alltså...

Söt-Abbe och Magnus
Eftersom det inte blev någon solning på altanen idag, och jag således inte har haft någon möjlighet att slumra lite så ska det bli skönt att gå och lägga sig ni! Imorgon får det bli lite sovmorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar