Sidor

söndag 29 mars 2015

Sommartid och rullskidor

Nu är det äntligen sommartid! Långa, ljusa kvällar och så j*vla trötta morgnar... Ja, jag blir otroligt påverkad av sommartidsomställningen. Jag har svårt för att somna i tid och då blir det väldigt jobbigt när klockan ringer vid 5 på morgonen.

Det är ju för väl att det blir en kortvecka på jobbet denna vecka. Jag har tagit ledigt på skärtorsdagen, så det blir bara tre arbetsdagar. Så gött! En lång skön helg att se fram emot!

Dessutom ska jag åka ner till Landskrona och Rullskidcenter för att prova ut ett par rullskidor. Det ska bli riktigt spännande! Jag har aldrig stått på rullskidor i hela mitt liv, men nu måste jag ju träna inför Tjejvasan. Hoppas att det inte ska vara allt för svårt:)

Jag har tyvärr insett att mina pjäxor är alldeles för små. Förstår inte hur jag har kunnat åka i dem. Men så fick jag ju blånagel när vi var i fjällen också. Så igår skulle Älsklingen och jag fixa ett par pjäxor till honom och hans rullskidor. Vi började på Intersport i Varberg. Men de hade inget sortiment hemma öht. De hade rullskidor, men inga pjäxor större än 42. Helt otroligt dåligt!

Så vi for vidare till Kungsbacka och tänkte att där borde det ju finnas eftersom det är lite större och närmare Göteborg. Nä, vi var i två sportbutiker och ingen av dem hade några längdgrejer öht.

Vi körde då vidare till XXL i Sisjön och där hittade vi till sist lite pjäxor. Älsklingen provade ut ett par som han också köpte och jag passade på att prova samma modell. Oj, vad sköna de var!

När vi kom hem så provade han pjäxorna igen och tyckte att de var lite för små ändå. Och dessutom hade jag hittat samma pjäxa 700 kr billigare på nätet. Så nu har vi beställt var sitt par pjäxor och när jag kör ner till Landskrona lämnar jag tillbaka de andra pjäxorna på XXL i Väla.

Nu hoppas jag på fint rullskidväder hela påsken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar