Sidor

torsdag 12 mars 2015

Löptur i solen!

Idag har jag jobbat hemifrån och som vanligt tog jag med Selma ut på en löprunda på lunchen. Det är ju ett tag sedan jag sprang nu pga förkylningen, så det var lite ovant.

Men med solbrillor på och en blå himmel ovanför sig kan det ju inte bli annat än underbart att springa oavsett vilken form man är i. Selma var mycket nöjd med att få komma ut!
Lycklig löpvar-vovve!
Vi sprang banvallen västerut, svängde sedan ut på Tvååkersvägen och sedan in på Linnarpsvägen. Efter 4,5 km kändes det lite tungt och jag undrade om jag verkligen skulle orka springa runt Obbhult också.

Men plötsligt sprang vi upp för den långa backen mot Linnarp och när vi kommit upp för den kändes allt mycket bättre så vi fortsatte att springa.

Det gick mycket bra, tycker jag. Inga känningar av förkylningen, förutom att jag blir lite tät i näsan emellanåt, men annars kändes kroppen riktigt bra. Dessutom har ju den ofrivilliga vilan gjort att jag inte känner av min tidigare skada längre. Så gött! 

Här är resultatet:

Garmin Forerunner 920 xt håller koll!
Nu är jag inne på min tredje vecka med min nya klocka och jag har verkligen bara bra grejer att säga om den. Jag har fått en del frågor om den på jobbet och jag kan bara varmt rekommendera den till alla som frågar!

Jag har laddat den två gånger sedan jag köpte den och då är den ju igång alltid. Dock har det ju inte blivit så många pass pga förkylningen, men det känns inte som om den tar särskilt mycket batteri.

Den funkar ju lika bra när man springer, cyklar eller simmar. Så skönt att kunna ha en klocka till allt. Pulsbandet funkar perfekt. Inga konstiga spikar på puls över 200 som det gamla bältet hade.

Klockan väger lite och man märker inte att man har den på armen. Jag gillar garmin connect där jag kan analysera mina framsteg och skapa träningspass som jag skickar över till klockan. Speciellt bra för mig som brukar ha svårt att hålla räkningen när jag springer intervaller.

Jag är kort sagt supernöjd med klockan och rekommenderar den till alla som sysslar med olika träningstyper och tycker att det är kul att hålla koll på sin statistik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar