söndag 4 augusti 2013

Helgen!

Igår gjorde vi lite ärenden i Varberg. Bl.a. fixade vi slang till den dränkbara pumpen som ska fylla badtunnan med vatten, hämtade (ÄNTLIGEN) vår fantastiska dammsugar-robot som varit på lagning, fixade med en utav lastbilarna och körde hem lite mer sten till badtunneplatsen.

Vattenslang från brunnen till badtunnan - funkar super!
När vi kom hem hjälpte Älsklingen mig med att sätta kantsten runt badtunneplatsen för att markstenen ska få en kant att ligga mot så att de inte far iväg när vattnet sipprar ur tunnan.

Tur att jag har världens bäste sambo som hjälper till med mina projekt!
Det har varit extremt varmt i helgen, det började i fredags då det var bra varmt ända in på kvällen...


Tropisk natt - lite svårt att sova, men vad gör det, det händer ju rätt sällan!
På fredagskvällen gick vi bort till grushålan för att hundarna skulle få svalka sig lite i "sjön" där. Selma tyckte det var jättekul att få bada lite. Hon simmade på riktigt bra!
Bad-vovve!
Idag red jag en runda med ponnyn på förmiddagen. Jag hade tänkt ut en runda, men när vi kom över krönet mot grushålan hörde vi gevärsskott och jag insåg att det var första helgen i augusti = skjutövning i grushålan. Så det fick bli en annan runda. Lite trist, men så var det. Hästarna reagerade dock inte nämnvärt på skjutandet, inte ens Pelle, så det var lugnt.

Efter lunch tog vi med oss Selma till Björkasjön och badade lite där. Selma tyckte dock inte att det var så kul att bada idag, så vi packade in henne i bilen istället. Men det var faktiskt riktigt behagligt att bada idag, det var nog 5 grader varmare än när jag och Emma badade i havet i veckan. Och det var skönt att svalka sig lite!

Ikväll har jag sprungit en runda. Tyvärr hade jag lite för mycket mat i magen, så det var väldigt tungt att springa. Jag sprang runt Grimeton och det är en rätt tråkig runda. Nästan bara asfalt. Solen stekte rätt bra i början, men sedan kylde det på och blev riktigt svalt. Det hjälpte dock inte, jag var inte i form till att springa idag helt enkelt. Men jag fick iaf ihop 15 km. Känns som en bra avslutning på veckan!

Imorgon inleder jag min sista semestervecka och kommer att fortsätta med rabatten runt badtunnan och med målningen av uthusen. Hoppas få gjort mycket den här veckan!

Den här såg jag när jag var ute och sprang idag!


1 kommentar:

  1. Härligt med badtunna! Mysigt att bo på landet, fina omgivningar!

    SvaraRadera