Sidor

onsdag 28 augusti 2013

Drygt och odrygt!

Idag fick jag köpt ännu mer färg så att jag kunde måla klart de där tre brädorna på porten som blev över i måndags när färgen tog slut. Tyvärr har jag ingen "ren" före-bild, men på denna bild ser man i bakgrunden hur bleka dörrarna var tidigare.

Fula dörrar, söt vovve:)

Nu ser det ut såhär istället:

Ser lite mer vårdat ut.
Jag gav mig även på portarna på ladan och logen som har varit målade i en tråkig grön färg, kallad "port-grön". Nu är jag trött på den färgen och kör svart även där.

Trist port-grön
Men den dära färgen var verkligen inte dryg! Det var inte långt jag hann innan den tog slut! 2,7 liter är väl förvisso inte så mycket, men ändå! Dyrt är det också!

Odryg färg! Men halvfärdigt iaf!
Så jag får nog åka till "min" färghandlare istället och köpa en rejäl hink med färg. Minst 10 liter till! Jag har inte bara många byggnader, jag har även många portar och dörrar! Kanske är det mina byggnader som är dryga...

Det går långsamt på baksidan, där jag hela tiden får flytta sky-liften för att komma åt att måla. När jag väl kommer åt med den går det ju snabbt. Snabbare än med stege iaf.

Idag har jag även pratat med min elektriker som har lovat att komma och fixa lite (mååånga) ytterlampor på gården innan här blir mörkt på kvällarna igen. Det ska bli riktigt skönt att få ordning på det! Slippa pannlampa och slippa famla runt i mörker!

1 kommentar: