Sidor

tisdag 16 juli 2013

Knep och knåp och hårt arbete!

Idag började jag på vår badtunne-plats. Först var det lite knepande och knåpande för att få det rätt med alla mått hit och dit. Men till sist hade jag fått ut formen som badtunnan ska stå på.

Pinnar och snöre på plats
När jag hade fått ut formen kom jag på att jag hade ett svagt minne om att jag som liten satt och grävde på några stenplattor som gick fram till stentrappan i trädgården. Dessa plattor har inte synts till på många år och jag funderade på om de verkligen fanns där. Så när jag ändå hade spaden framme satte jag ner den där jag trodde att plattorna fanns och minsann, de fanns där!
De gömda stenplattorna!
Tio stycken hittade jag och grävde upp dem. Vi ska ju ha en gång fram till badtunnan och jag tycker att de gör bättre nytta där än under gräset där de inte syns. Troligtvis kommer jag att flytta stentrappan också, då den inte fyller någon funktion där den är nu.

När jag grävt upp alla plattor gick jag och hämtade traktorn. Jag ställde den intill badtunneplatsen så att jag kan häva jorden och gräset direkt i skopan och köra iväg det så att jag slipper ha det liggandes på marken. Sedan var det bara till att börja gräva!

Det är ett jäkla jobb, kan jag tala om! Det ser inte ut att vara så stor plätt som ska grävas ut, men det tar tid. Och är tungt! Men det ger väl snygga muskler iaf:). Det var såpass varmt att bikini var det enda vettiga plagg att ha på sig. Tyvärr sken inte solen så värst mycket, men det gjorde ju att det inte heller var så jättevarmt. Tillräckligt varmt för att jag skulle svettas floder var det iaf!
Lite fick jag grävt idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar