Sidor

tisdag 16 juli 2013

10 eller 5???

Om mindre än två veckor är det dags för Falkenbergs stadslopp. Det har jag tänkt att springa. Problemet är bara att jag inte kan bestämma mig för om jag ska springa 10 eller 5 km. Jag är lite trött på att springa en mil på 57 å nånting, vilket jag har gjort hela detta året. Det blir liksom inte bättre.

Men igår när jag sprang ett oplanerat tempopass då jag kände att jag hade bra och och bra tryck i benen. Även fast det bjöds på motvind och uppförsbackar lyckades jag springa ner mot 5:18-tempo och totalt över 7 km snittade jag på 5:31 min/km och då tog jag inte ut mig helt. Visserligen skilde det fem grader i temperatur, men det borde inte göra så mycket skillnad.

Så nu vet jag inte om jag ska försöka springa den där eländiga milen igen och försöka komma under 56 eller om jag ska passa på att springa fem km istället, som egentligen passar mig mycket bättre. Något som utmärker just stadsloppet i Falkenberg är ju att det alltid är extremt varmt. Det talar ju inte direkt till min fördel det heller. Däremot är det ju ett väldigt platt lopp. Fast det kan å andra sidan bli tråkigt istället för lättsprunget för min del.

Imorgon går anmälningstiden ut. Hur ska jag göra????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar