Sidor

söndag 28 juli 2013

Glömde ju...

...att skriva om den fantastiska publiken i Falkenberg igår! Det var otroligt mycket folk ute på gatorna som hejade på ALLA och inte bara de som de kände (till skillnad från i Varberg). Härlig stämning var det!

Det var endast när jag svängde av strax efter 4 km, där vi som sprang 5 km svängde av mot mål, som det blev lite ensamt och ödsligt. Samtidigt blev underlaget natursten och väldigt svårsprunget. Dessutom var vi så få i 5-km-klassen att jag blev helt ensam med långt till framförvarande.

Men annars var det ett mycket trevligt lopp, väl arrangerat, men det är klart, de har ju gjort det ett antal gånger nu (32) så de kan väl sitt jobb väl!

Hallands Nyheter lyckades fånga mig och Emelie på bild också. Förstår inte varför jag alltid blir så himla bra på bild *ironi*....
http://hn.se/sport/1.2267860-bildextra-falkenbergs-stadslopp
Något annat jag glömde när jag duschade hos Emelie efter loppet var mina glasögon. Det är något med mig och mina glasögon. Jag glömmer dem alltid! Igår glömde jag dem hemma, så jag fick vända och hämta dem, för jag orkar verkligen inte springa och kisa hela vägen. Nästan varje gång jag ska iväg och springa någonstans glömmer jag dem. Jag vet inte hur ofta jag kommit ut, låst dörren, bara för att få gå in och hämta dem. Nu ligger de alltså i Falkenberg och skräpar. Får kanske bli en cykeltur dit och hämta dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar