onsdag 3 juli 2013

Tempo-pass med Emma

Idag fick Emma välja mellan 6 x 1000 m eller 5 km i 5:30-tempo. Hon valde tempo-passet så vi värmde upp 2 km innan vi drog upp tempot. Vi sprang ut mot Getterön där mat-os blandades med vämjeliga dofter från soptippen. Men det var ju platt mark iaf.

Mina rackarns vader var fortfarande lite stela och löptekniken var bedrövlig, men jag lyckades ändå köra på rätt bra. Emma var lite förkyld och fick släppa på slutet, men hon hängde ändå på bra. Det var slitigt och motigt, speciellt på sista tempo-km då vi vände och fick motvind. 

Efter 5-km:aren gick vi 500 m innan vi joggade hemåt i lugnt tempo. Jag kroknade ordentligt på slutet då vaderna skrek och jag dessutom hade håll i båda sidorna. Nedjogg är inte min starka sida.

Nu känns det som att det är läge att vila vaderna lite. Beroende på hur det känns på fredag blir det antingen ett intervallpass eller en tur på cykeln.

11,5 km sprang vi idag och det gjorde att mina poäng i Playitas-utmaningen ökade till 109. Jag har alltså på tre dagar klarat av tio procent av utmaningen. Känns riktigt bra!

1 kommentar:

  1. Vad grym du är, du kommer springa runt ön flera gånger om :)

    SvaraRadera