Sidor

torsdag 18 juli 2013

Dagens jobb!

Efter hovslagarbesöket tog jag en lättare lunch innan jag for ut och klippte gräset. Så jäkla gött att gräsmattan börjar bli torr nu, det räcker faktiskt att klippa en gång i veckan och det går betydligt snabbare när man inte behöver tömma samlaren lika ofta!

När jag ändå var igång så fortsatte jag med mitt "lilla" grävjobb. Jag fick köra och tömma skopan på traktorn. Helt fascinerande hur kul det är att köra traktor med lastare :) Måste vara något som ligger hårt i lantbrukargenerna...

Kul att köra:)
Jag kom igång bra med grävandet och fick faktiskt grävt upp allt gräs. Nu återstår att gräva ur matjorden innan jag kan köra på grus i botten och sedan förbereda för markstenarna. Men först ska jag gjuta stolphållarna, så det får bli ett besök på Byggmax. Dessutom måste jag först köra om tippen och tömma släpet innan jag kör till Byggmax. Men det går framåt iaf!
Full skopa, inget gräs kvar i gropen!
Solen har skinit hela dagen, dock kom det in en del stackmoln och så har det fortsatt att blåsa ordentligt. Men det gör ju att det blir mindre varmt att jobba, vilket är bra. Solbrännan förbättrades lite iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar