Sidor

lördag 18 maj 2013

Underbara dag!

Solen skiner, det är redan över tjugo grader ute. Jag drog på mig ett par shorts och linne. Det är en helt underbar dag! Inte bara tack vare vädret, utan för att idag ska jag genomföra något som jag har planerat för och tränat för i över ett år...
Idag kommer jag alltså att stå där på startlinjen, springa över Älvsborgsbron, ute på Hisingen, upp för Avenyn och i mål på Slottskogsvallen med ett leende på läpparna hela vägen.

Känslan just nu är lite fjärliar i magen, mest av förväntan, något att vara nervös för har jag inte. Jag försökte sova riktigt länge idag, men vaknade till sist vid 8-tiden. Tog en dusch innan jag gjorde lite frukost. Det känns som om klockan går vääääldigt långsamt. Kan den inte bara bli tre så jag får springa???

Allting är förberett (utom skorna som är fulla av grus sedan måndagens löprunda i ösregn), Garmin-klockan är laddad, nummerlappen sitter på linnet, glasögonen är strategiskt placerade så att det inte ska gå att glömma dem.

Benen känns som om de vill springa.

Jag kommer att försöka hålla mig sysselsatt fram tills jag ska köra mot Göteborg, att sitta still är inget alternativ idag, då dör jag av rastlöshet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar