Sidor

lördag 11 maj 2013

1 vecka kvar!

Om en vecka kl 15:01 står jag på den där startlinjen som jag har tränat mot i över ett år nu... GÖTEBORGSVARVET. Jag har kollat väderprognosen för nästa lördag och TYVÄRR utlovas det någonstans mellan 20-24 grader varmt. Är det något jag har svårt för när jag springer så är det värme, eftersom det helt enkelt inte funnits några tillfällen att träna på att springa i värme de senaste två åren. Men då får man sänka farten och kanske ta lite vatten vid vätskestationerna.

En vecka kvar, 7 korta dagar, sedan står jag där. Känns lite overkligt. Och nästan lite ångestladdat. Vad händer sedan då? Vad blir nästa mål?

Fast sommaren är ju full av en massa roliga lopp som man kan springa, så det kommer antagligen inte att gå någon nöd på mig. Jag kommer förhoppningsvis att springa i mål med ett stort leende på läpparna och ta reda på när man kan anmäla sig till Göteborgsvarvet 2014 (hoppas jag).

Jag kommer att åka hem, vila lite och sedan fortsätta med ambitionen att vara skadefri detta året och på vägen förhoppningsvis få massor av härliga träningsupplevelser!

Veckan som har gått har inte varit något vidare ur träningssynpunkt. Det har endast blivit det dära cykelpasset i tisdags. Dessutom har det blivit lite dåligt med kosten också. Mycket skräp och lite nyttigheter. Men nu jäklar! Nu går jag in i sista förberedelsefasen! Från nu blir det bara bra mat!

Idag blir det också ett löp-pass. Tror det blir en runda som är ca 12 km. Ska försöka hitta ett tempo som jag känner att jag kan springa i hela vägen på lördag och bara njuta av att springa igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar