Sidor

tisdag 21 maj 2013

Favoritrundan ikväll!

Vad vore bättre än att springa favoritrundan som första runda efter Göteborgsvarvet? Så fick det bli. Selma följde med och var som vanligt lycklig över det.

Till en början handlade det mest om att känna efter så att alla kroppsdelar fungerade som de skulle och det verkade de göra. Försöka att springa normalt igen. Men det var svårt med tekniken. Så jag kämpade på med den och efter ett tag släppte det lite och jag kom ner strax under 6 minuterstempo utan att det kändes alltför jobbigt.

Det var himla skönt att springa igen och inte behöva springa ihjäl sig på samma sätt som i lördags. Känna att jag inte är världens sämsta löpare. Skaka liv i kroppen.

Jag fick lite regn på sluten med sprang 7,5 lätta km på 44 minuter! Gött!

3 kommentarer:

  1. Härligt att du gillade GBG varvet! Du har nog haft en bättre upplevelse än vad jag har haft. Vad är nästa mål? Prinsens minne?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade lågt ställda förväntningar på min prestation pga värmen och blev därför inte heller besviken på min tid, bara nöjd med att gå i mål:)
      Jag funderar på Prinsens minne, men har fått tips om Malmö halvmara, så jag velar lite. Men närmast blir det Friskusloppet 1 mil 6/6.

      Radera
  2. Härligt! Jag börjar också blir springsugen igen efter lördagens monstervarv ;) Skönt att det kändes bra :D

    SvaraRadera