Sidor

söndag 5 februari 2023

Snöig söndag

Idag har det varit en snöig söndag, det har fallit snöflingor större delen av dagen, men ändå har det inte fyllt på särskilt mycket. Vi har ca en decimeter lite här och där.

Jag började dagen i soffan framför gårdagens hoppning i Bordeaux och efter det körde jag in några kärror ved. Därefter gick jag ut en runda med vovvarna och det blev en del pulsande i snön med blöta skor och strumpor, men det var ändå härligt att komma ut.

Två vovvar i snön

Efter hundpromenaden tog jag in hästarna och gjorde i ordning Compis för en skrittrunda. Idag firar vi faktiskt en månad tillsammans, vad har hänt med tiden??? Ja, det har ju varit en händelserik månad och jag hoppas att vi ska få lite lugn och ro och hålla oss friska och fräscha.

Compis fick gå mot Linnarp idag, ut på Linnarpsvägen och mot gärdsvägarna. Han var lite spänd, det fanns en del saker längs rundan som han tyckte var läskiga, men han gick ändå fram överallt och när vi kom ut på gärsvägarna skrittade han på lugnt på långa tyglar.

Vi var väl ute nästan en timme och det hann nästan bli mörkt, tur att jag hade reflexschabraket på! Det blev ännu en trevlig runda med min fine, snälle häst. Han är så gosig mysig att hålla på med.

Ut i snön!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar