Sidor

söndag 19 februari 2023

Årets första riktigt bra vecka!

Jag hade en plan för denna vecka och jag har i princip följt den! Framför allt när det gäller hästarna! Jag har fått till riktigt bra träning med hästarna. En förutsättning som har varit bra för detta är såklart vädret, förutom i fredags då, men annars har ju det fina uppehållsvädret gjort att det varit lätt att följa planen!

Det kunde definitivt blivit mer träning, ett löppass är det enda jag har fått till, utöver ett gäng promenader, men det är i alla fall mer än noll.

Compis har gjort sex pass denna vecka. Första passet var TRT-träning i måndags, sedan ridhus i tisdags, uteritt i onsdags och träning i torsdags. I fredags vilade han och sedan blev det ju faktiskt lite hoppning igår och uteritt idag. Känns som en bra vecka för honom och jag tänker att det kommer att se ut ungefär likadant för honom kommande vecka.

Kalle har endast tränats från marken i paddocken och det är väl det jag kommer att fortsätta med även nästa vecka.

Jag vill försöka få in lite mer egen träning också, hoppas att jag hittar inspo till det!

Men det känns otroligt skönt att äntligen få till en bra vecka detta år och jag hoppas att energin kommer att hålla i sig så att jag kan fortsätta ha sådana här veckor framöver!

Hästträningarna från Equilab-appen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar