Sidor

tisdag 9 augusti 2022

När allt flyter på

Idag har allt arbete flutit på som hejsan! Jag började dagen med att fixa ihop fyrhjulingen efter att vi haft i batteriladdaren hela natten, tog loss laddaren och meckade ihop lock osv. Den startade som den skulle och jag körde ut till vinterhagen.

Vid ingången beslöt jag mig för att jag minsann skulle få igång den jädrans motorsågen och efter ett envist dragande i snöret hostade den till sist igång! Vilken lycka!



Så jag gick lös på sly och grenar runt alen som envist har växt in i hagstängslet. Såhär såg det ut före:



Och såhär såg det ut efteråt:


När jag var klar där körde jag vidare upp i hagen, laddade trimmern med snöre och bensin och sedan gick jag lös på all jättebalsamin jag kunde hitta. Så nu är det borta! Jämnat med marken! Och en massa öppna ytor i hagen. Så nöjd jag är med detta!




Sedan drog jag igång motorsågen igen och gick på allt sly som växer utmed gärdsgården vid paddocken. Kunde konstatera att stängslet i princip ligger ner en bit där. Men det finns stängsel på andra sidan gärdsgården, så nu ska jag göra om lite där, ta bort stängslet som låg nere, dra om lite och koppla på det på andra sidan. Kommer att bli så bra!

Vid 11-tiden tog bensinen slut i motorsågen och jag kände att även jag behövde fylla på lite energi så jag gick in och gjorde frukost. Gott med lite energi, men nu vill jag ut och göra klart paddockstaketet, samt röja lite mer ogräs och sly i hagen!

Att arbeta fysiskt ger så otroligt god sömn! Jag har sovit som en princessa hela natten, hört Magnus väckarklocka ringa några gånger men lätt kunnat somna om. Så gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar