Sidor

lördag 23 januari 2021

Januari blues och paus

Den senaste veckan har vi haft fullständigt vedervärdigt väder! Förra helgen var det 10 minusgrader men ingen snö, bara så jäkla kallt och stenhårt överallt, inget bra ridunderlag alls!

Så jag beslutade mig för att ta en januaripaus med hästarna. Kanske för att jag kände lite januari blues. Trist månad med trist väder, även om jag gillar det där med nytt år och nystart. 

Vädret denna vecka har ju mest varit regn och blåst, hästarna har fått stå inne en hel del och det har verkligen inte känts värt att ge sig iväg till ridhuset i det kassa vädret. Så pausen var bra tajmad!

Även bloggen har haft lite paus. Inte haft något kul att skriva om. Men det har hänt lite saker i alla fall, så här kommer lite recap sedan sist i bildformat:

Kalle verkar inte gilla sin vattenhink


Den härliga snön försvann


Jag startade en träningsplan i Zwift!

Jag har blivit en riktig Zwiftare! Alltså, det är så kul att cykla virtuellt! Och det passar mig superbra med en träningsplan. Då blir passen gjorda och någon annan bestämmer hur hårt jag ska köra och jag kör som jag är tillsagd! Jag är nu inne på andra veckan i min plan, men fick ett lätt frispel igår när det kom en jäkla Windowsuppdatering som jag klickade fel på och så startade datorn om och allt var borta. 1 timme och 25 minuter pass. Fy vad arg jag blev! Jag ska testa att köra med min andra dator imorgon och se om det är bättre. Zwift-appen i telefonen släpper kontakten hela tiden också vilket är jäkligt irriterande, eftersom jag styr motståndet en del via den. Men annars är det superkul att cykla!

Ljuset börjar komma tillbaka på kvällarna!


Kallt förra helgen!


Mera cykel!


Kalla demolerar hink del 2


Man kan ta bilder i zwift också!


Igår kom det snö!

Något som jag inte lyckats så bra med den senaste tiden är (no surprice!) styrketräningen. Jag får inte till det. Det finns så många ursäkter... Men vi får väl se om jag hittar motivation till det framöver kanske. Behöver ju inte träna så mycket benstyrka nu när jag cyklar i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar