Sidor

måndag 14 oktober 2019

Så mycket bättre!

I morse ringde klockan 04:45, det var i alla fall 1,5 timme senare än förra måndagen, så nästan sovmorgon...

Ut i stallet. Droppa ögondroppar i Bosses öga som såg fortsatt bättre ut idag. Han knep inte riktigt lika hårt med ögat så jag lyckades få in några droppar där i alla fall. Sedan släppte jag hästarna i hagen bakom stallet innan jag mockade och gjorde i ordning.

Efter jobbet idag var det dags för mig att gå till optikern. Jag har testat andra linser under två veckor och det har blivit väldigt bra resultat. Tidigare hade jag rätt mycket problem med de där kontaktlinserna inser jag nu, så det har varit så skönt att ha problemfria linser! De jag har testat är endagslinser, vilket ju blir mycket dyrare, så nu fick jag med mig ett par månadslinser istället och hoppas att de också ska fungera lika bra.

När jag kom hem tog jag in hästarna och glädjande nog såg Bosse riktigt fin ut i ögat. Pupillen ser ut som den ska och svullnaden har nästan lagt sig helt. Dock ville han klia ögat, så någon sorts irritation har han ju där.

Han fick ögondroppar igen och så fick han en spruta Metacam. Han var riktigt mysig och snäll medans jag fixade med honom.

Ikväll såg det ut såhär

Stor skillnad mot igår!
När jag var klar med hästarna gick jag en runda med vovvarna. Då hade det börjat mörkna, klockan var sju och jag fick tillfälle att testa min nya pannlampa. Det känns som om jag har köpt ny pannlampa varje år utan att bli riktigt nöjd. Men den här gången köpte jag en laddningsbar Petzl-lampa som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Den lyser ordentligt bra och Petzl-lamporna är ju alltid bra så det här kan nog vara en lampa som jag kommer att använda långt framöver!

Bra ljus på vovvarna!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar