Sidor

onsdag 17 januari 2018

Onsdagslöpning

Nu har halva arbetsveckan redan gått, det är onsdag och när jag kom hem från jobbet hade jag för en gångs skull lite energi över. Så jag tog in hästarna och sedan bytte jag om till löparkläder.

Det snöade ju igår och regnade så det var lite halvsöligt och dessutom frös det på nu på kvällen, så jag tog på mig mina Icebugs. Det var helt rätt beslut! Jäklar vad halt det var! Vår lilla grusväg var isbelagd, banvallen var snöbelagd vid skogen och när vi kom ut runt åkrarna var det istället fullt med fruset vatten.

När vi kom tillbaka på Linnarpsvägen var även den isbelagd och det hade inte gått utan dubbskor! Jag funderade på hur länge sedan det var jag köpte de där skorna egentligen. Det känns ju som att det var ett tag sedan. 2014 kanske? Jag var tvungen att kolla i bloggen och hittade att jag köpte dem den 14 februari 2012! För 1295 kr. Jag har alltså haft de där skorna i snart sex år!

Jag ångrar inte en minut att jag köpte dem! Så mycket nytta jag har haft av dem! De slits ju inte så mycket heller efter som det är rätt sällan jag använder dem. Men när det väl är Icebug-väder så är de guld värda!

Löpningen kändes ganska bra. Lite ovant att springa med Icebugsen, men det flöt ändå på bra, så jag är nöjd.

Snölöpning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar