Sidor

onsdag 22 augusti 2012

Promenad x 2

Idag tog jag in hästarna, då bästa hovisen skulle komma och slå på Bosses tappsko som han lyckades ta av sig en vecka efter att han fått nya skor.

Det gick inget vidare att hämta hästarna i hagen, Bosse var snäll, men Pelle var inte intresserad av att få på sig grimman ens, så han lämnades kvar ensam i hagen. Jag visste inte hur han skulle reagera, om han skulle stanna kvar eller spränga grinden.

Men han stannade kvar medan jag tog in Bosse i boxen och han var väldigt lätt att fånga när jag kom tillbaka:).

Efter att Bosse fått på sin sko tog jag ut honom på lite promenad. Han var väldigt slö och seg och jag fick nästan dra fram honom. Han piggnade till lite när det kom en skock kor som sprang efter honom, men annars var han väldigt lugn hela vägen.

Efter Bosse fick Pelle komma ut. Han var totala motsatsen. Han var på helspänn, gick och gnäggade till en början och blev väldigt upprörd när vi gick förbi ardennerhingsten och hade små (farliga) ponnyer på andra sidan. Svansen åkte upp på ryggen och han trumpetade så att det hördes flera mil.

Han lugnade ner sig på vägen hem och tyckte det var jobbigt att gå upp för backen hem. På väg ut i hagen var det ovanligt lugnt och det blev inga hopp och skutt när jag släppte dem, skönt!


Knasige Herr Bus:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar