Sidor

fredag 22 april 2011

Underbar ridtur i vårkvällen!

Igår när jag kom hem från jobbet var jag otroligt sugen på att ta mig en ridtur, så det fick bli Pelle som fick röra lite på sig. Magnus stack iväg o jagade vildsvin så jag var ändå ensam hemma. Jag inledde med att äta lite kvällsmat o ta en öl på altanen, det var riktigt gött! Varmt o skönt var det också!
Det märktes att mina kära hästar varit ute två nätter, oj vad trötta och slöa de var:).
Jag red lite på åkrarna här utanför. Fortfarande är det alldeles för mjukt och surt i backen här för att det ska gå att rida ordentligt på några åkrar. Pelle var jättelugn och trevlig och vi jobbade lite på vår höåker som var ganska OK att rida på. Det var årets första ridtur i t-shirt, så underbart!
Jag kände mig lite barmhärtig och lät pållarna vara inne i natt. Idag går resan mot Rolfstorp med dem. ÄNTLIGEN! Det ska bli så skönt att ha dem där uppe! Nu kommer jag att få mer saker gjorda där eftersom jag måste dit varje dag o titta till hästarna.
Jag har bestämt mig för att satsa ordentligt på sadelkammaren så att jag kan flytta dit alla grejer så snabbt som möjligt. Just nu har jag kört ut all bröte och ska börja gjuta lite kanter som blivit förstörda när jag tog ner cementväggarna.
Efter ridturen tog jag alla hundarna och gick en runda, vilket inte var så enkelt... Brasse drog (som vanligt, grrr) i kopplet åt ena hållet, Donna åt andra och Selma trodde att kopplet skulle användas till dragkamp och motarbetade åt andra hållet... Men det gick bra till slut och efter den rundan sov Selma gott hela natten:).
Idag vaknade jag starx innan kl 6... Jag som hade tänkt sova lääänge. Jaja, nu blir det mer kvar av dagen istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar