Sidor

tisdag 12 april 2011

SKIT-vecka!

Denna vecka har inte börjat på något bra sätt. Igår åkte jag till jobbet, men blev hemskickad av chefen när jag fick ett hostanfall som jag nästan kräktes av... Så jag tog med mig lite jobb hem och fortsatte hemma. Magnus kom hem med valpen (som fortfarande är namnlös). Hon är redan ett riktigt energiknippe, så det är full fart när hon är med. Man måste kolla hela tiden så att hon inte ger sig på och biter på saker som hon inte ska bita på.
Halsen har slutat göra ont, men det värsta nu är hostanfallen som i natt har lett till att jag knappt sovit någonting. Har varit uppe tre gånger för att dricka vatten och då vaknar såklart valpen och så fick jag springa ut med henne för att hon inte skulle kissa inne. Så nu är jag helt slut. Så fort jag sätter mig eller lägger mig börjar jag hosta. Hostmedicin hjälper inte. BLÄ! Kan det inte bara gå över NU!
Annars har den här förkylningen varit en "light-version" utan feber och utan den orkeslöshet jag brukar få när jag är förkyld så jag orkar hänga med rätt normalt ändå.
Imorgon kommer sotaren och ska kolla skorstenen i mitt hus. Då ska jag passa på att kolla vilka regler som gäller med skåp omkring vedspisen. Jag har även tackat ja till offerten på köket... så nu händer det grejer...

1 kommentar:

  1. Våran sotare e riktigt pain in the as... Massa regler när vi satte in vår kamin... Till slut så satte vi in en ny kanal i skorstenen.. Va blev det för kök?

    SvaraRadera